• For indor and outdoor applications
  according ot IEC and GOST Standards


  Indicators and Sensors
  of voltage and current
  CLICK HERE!
 • For outdoor applications
  according ot IEC and GOST Standards

  Power
  Transformers
  CLICK HERE!
 • For indoor and outdoor applications
  according ot IEC and GOST Standards

  Medium voltage
  Power transformers
  CLICK HERE!
 • All types of High Voltage
  Insulators CLICK HERE!
 • High Voltage
  Other Equipment CLICK HERE!

Застапништво

KPB Intra - Чешка ГРИН СОЛУШНС ДООЕЛ е ексклузивен заспапник на KPB INTRA s.r.o. со седиште во Бучовице, Република Чешка. KPB INTRA s.r.o. е компанија за производство и продажба на струјни и напонски мерни трансформатори (од внатрешен и надворешен тип), за напон на системот од 3,6-40,5 kV, високонапонски осигурувачи, сензори .... .


Повеќе

 

ROSOF - Izosil Бугарија ГРИН СОЛУШНС ДООЕЛ е ексклузивен заспапник на ROSOF LTD . ROSOF LTD е компанија со седиште во Софија , Бугарија , а новиот производствениот погон е лоциран во Перник, Бугарија. Компанијата е производител на силиконски изолатори познати под трговската марка Izosil. .


Повеќе

 

Останати услуги

Трговија на големо со електроматеријали Green Solutions DOOEL работи и во трговијата на големо со електро материјали на реализација на различни проекти во регионот

Повеќе


УСЛУГИ

Посебен оддел од Green Solutions работи на производство и дистрибуција на software -ски продукти кои го подобруваат работењето во различни сегменти

Повеќе